Skötsel

Skötsel

Buskar & Träd

Vi utför beskärning utav era buskar, träd och andra lövväxter. Vi utför även enklare trädfällning. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation idag!

Gräsmatta

Vi utför gräsklippning & gödsling av er gräsmatta. Vi kan även jordförbättra och utföra jordanalyser. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation idag!

Schemalagd Skötsel

Vill du ha finare trädgård än grannen? Vi kan hjälpa er med skötseln under hela växtsäsongen. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation idag!

godsel

Gödsling

Varje gräsmatta är unik. Därför anpassar vi gödslingen efter jordmån, grässort, kvävehalt och ph-värdet i just din gräsmatta. Med vår hjälp kommer du få den grönaste gräsmattan i området.

Beskärning

För att få ut så mycket som möjligt av dina buskar och träd är beskärning en viktig del. Vi har utbildad personal och kan utföra beskärning på ett korrekt sätt. Beskärning bör utföras i juli, augusti, september eller under vårvintern för att inte skada växten.

beskara2
gardening

Personlig Trädgårdsmästare

Vi erbjuder en unik tjänst där du får din personliga trädgårdsmästare. Trädgårdsmästaren kommer på regelbundna besök till dig och utför generell skötsel samt beskärning när det behövs. Du får kontaktuppgifter direkt till din trädgårdsmästare så att du enkelt kan nå fram med frågor och önskemål.

Alla våra tjänster

Här listar vi en fullständig lista på de tjänster som vi utför inom området “Skötsel”. Om det skulle vara något som du inte hittar i listan kan du alltid ringa oss och rådfråga för att hitta en anpassad lösning för just er.

Beskärning

Gräsklippning

Gödsling

Parkytor

Trädfällning

Allmäna ytor

Snö/Vinterröjning

Skötselplanering