Anläggning

Anläggning

Marksten

Anlita oss till att planera och anlägga era allmänna ytor med hållfast och åldersbeständig marksten. Vi utför även grundarbeten så som schaktning och återfyllnad. Kontakta oss idag för en offert!

Gräsmatta

Vi är experter på att lägga nya gräsmattor både hos privatpersoner men även på allmänna ytor så som parker etc. Vill ni ha ett snabbt och säkert resultat av era nya grönytor så ska ni kontakta oss idag för en offert.

Bevattningssystem

En viktig faktor för att få en grön och slitstark gräsmatta är vatten. Det enklaste sättet att säkerställa vattentillförseln för din gräsmatta är att anlägga ett bevattningssystem från oss. Våra bevattningssystem är enkla att använda och har hög precision.

Rullgräs

Har du en gammal gräsmatta med mycket ogräs och mossa? Låt oss då rulla ut en ny gräsmatta av högsta kvalitet.

Kontakta oss idag

Marksten

Med marksten från oss kan du skapa en hållbar och underhållsfri yta i din trädgård. Vi hjälper dig att hitta en sten som passar ändamålet.

Kontakta oss idag

Bevattningssystem

Slipp att släpa fram slangar och vattenspridare. Ett automatiskt bevattningssystem gör jobbet åt er.

Kontakta oss idag

Alla våra tjänster

Här listar vi en fullständig lista på de tjänster som vi utför inom området “Anläggning”. Om det skulle vara något som du inte hittar i listan kan du alltid ringa oss och rådfråga för att hitta en anpassad lösning för just er.

Schaktning

Gräsläggning

Plantering

Stenläggning

Nybyggen